KOODINÄGIJA

lood

'KOODINÄGIJA' liikmeprogramm avanes 21. oktoobril 2021.

Inimesed, kes sellesse on astunud, kogevad juba võimsaid muutusi ja oma võimete avanemist täiesti uuel tasandil.

Loe siit nende lugusid, kuidas nad on aktiveerinud oma võimeid ja neid kasutades hakanud looma oma elus maagilist kasvu ja muutuseid.

katre

2 päeva pärast Koodinägijaga liitumist:

Kuskil kuu aega olen tundnud siia kutset ja paar päeva tagasi sai minust koodinägija.
Olen jõudnud vaadata ära umbes ühe laivi, kui hakkas juhtuma.
 
Töötan terapeudina ja mul on kaks enesearengugruppi. Eile, juba mõned tunnid enne tundsin end nagu sambana, täielik rahu, selgus ja tühjus. Ma lihtsalt olin ja kôik protsessid toimisid ise. Kellel oli vihaenergia, see transformeerus ümber, sama hirmu ja kurbusega. Kõik toimus kuidagi ise, vabalt, nagu ruum oleks tervendanud. Lõpuks istusime kõik sõnatult, polnud aega ega ruumi ja mitte millelgi polnud tähtsust.

Elo

4. nädalal pärast Koodinägijaga liitumist:

...mul on grupp inimesi ja individuaalseid kliente, kes käivad minu juures ja ma juhendan neid nende varjudest läbi. Peale Koodinägijaga liitumist teen ma seda veel tugevamalt läbi tühjuse/pimeduses. Ja tulemused on kolmekordistunud. Minu eneseteadvus on väga tugevaks ja kindlaks muutunud, tühjuses puudub täielikult ebakindlus ja seda kogen üha enam ja nüüd juba ka igapäevaelus.

 

...Kõige selle tulemusena on raha taju muutunud. Ja kõik kogemused mis rahaga kaasnevad omavad uutlaadi informatsiooni ning sees toimuvast. Nüüd olen ma selles kohas, kus saan öelda - Täiesti MÜSTILINE.

ÜLLE

Jagan oma tänast müstilist kogemust. Vaadates RIKAS MÜSTIK kordust tekkis mul meeletu protsess ja tuli infot, et ma näen puhtalt läbi looride jne..... kõik , mis sõnu saadeti laususin välja.... mis on see, mis minu jaoks järgmisena avaldub? Usaldan oma GEENIUST

sven

3 päeva pärast Koodinägijaga liitumist:

Tajun taaskord aktivatsiooni, see andis erilise tõuke tänada, et aitad oma tööga meenutada seda mille olen vahepeal unustanud.

Nimelt 2015- 2017/2018 ajani usun, et olin selles samas seisundis mida oma videodes kirjeldad, ehk pimeduses, ma ise uskusin seda olevat 5D. Mul ei olnud mingeid hirme, oli tohutult suur eneseusaldus elu vastu ja kõik mis juhtuma hakkas oli peaaegu üli täpselt ette ennustatav... reaalsus oli totaalselt enda juhtida, olla oli kerge ja rõõmus, elu oli nagu „muinasjutt“.

Ja nüüd kui ajas tagasi hakata mõtlema ja integreerida sinna juurde sinu jutt õigemini mõiste koodid, siis hakkab meenuma kuidas ma sel ajal inimesi nägin, keegi tuli näiteks minuga rääkima ja siis kui ma teda kuulasin ja talle peale vaatasin jooksis minu sisse info (mille peale minu teadvus siis ütles kas ei aitäh või jaa, sõltuvalt kas programm/uskumus oli minu jaoks kasulik), mis detailselt lihtsalt kirjeldas mulle või andis teadmise mis programme see inimene praegu mulle on tulnud pakkuma tehes seda ise alateadlikult lisaks oli nähtav ka kust need pärit on ja need pole inimeste enda omad, need on edasikantud võõrprogrammid, nüüd ma saan aru see ongi koodide nägemine, mina nimetasin neid programmideks.

Igatahes suur tänu veel kord, et aitad mulle meenutada ja olen taas võimeline tulema tagasi sellesse, olen erinevaid inimesi kuulanud aastate jooksul ja proovinud ühendust taastada aga tulutult, see kuidas sina juhid tähelepanu erinevatele detailidele ja kuidas asju sõnastad on teistmoodi, see toimib. 

eleri

3 nädalat pärast Koodinägijaga liitumist:

Tegin ka just omale ettevõtte ära ja tulen kohe tootega välja...

tiia

1 kuu pärast Koodinägijaga liitumist:

On imeline tunne, kui tajud, kuidas piirid hakkavad murenema ja varem võimatuna tundunu äkki nagu laotub su ette.

KOODINÄGIJA LEHELE

HILLE

3. nädalal pärast Koodinägijaga liitumist:

See on lihtsalt ulme, mis toimub. Hommikul kell 5 läheb uni ära ja koodid muudkui jooksevad. Näen läbi looridest. Koodide nägemine juba iseenesest tekitab eufooriat...
 
...Ma näen nüüd nii täpselt läbi enda rahamustritest. Olen kohas, kus on võimalik luua raha sadades tuhandetes, aga mina ei loonud. Ma tõmbasin enda juurde inimesed, kes ei tahtnud raha. Kõik seisis. No, nüüd ma ei imesta. Ma ei tahtnud ise raha! Juba need mustrid muutuvad, raha pääses paisu tagant välja ja ilmutas ennast füüsilises maailmas. Saan aru, et võin raha luua millega iganes. Raha võib tulla mitmetest kohtadest. Lahti ühendamine toimub juba üksnes koodi nägemisel. Ma lihtsalt tunnen oma kehas energeetilist muutust.

Heiki

4 päeva pärast Koodinägijaga liitumist:

Rõõm on grupiga liituda. Oli põnev kogeda eilse esimese live mõju. Tulid külmavärinad, avardumise tunne - äge täiega chill...

elen

6 nädalat pärast Koodinägijaga liitumist:

Viimased 4 ööd on olnud väga selged ja emotsionaalsed unenäod. Näitavad täpselt ära, mis mu hinges toimub.

leina

1 kuu pärast Koodinägijaga liitumist:

Natukene tagasisidet, nimelt alustasin raha teemaga ja novembris laekuski minu arvele soovitud summa kuus 5000.- See on nagu ime selgest taevast.

inge

4 nädalat pärast Koodinägijaga liitumist:

... on tunne nagu oleks mingi suurpuhastuse läbinud, sest kuidagi nii kerge ja lihtne on olla, sest see ei tähenda ju midagi, tegin seda mis oli minu maitse, kõik üleliigse ühendasin lahti.

KOODINÄGIJA LEHELE

Küsimuste korral saada meil info@eftmaailm.ee